Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

15. 08. 2021. 22:48 >> 22:49

NE IGRA NA U OPENU

Federer mora na novu operaciju, moguć kraj karijere

Švajcarski teniser Rodžer Federer moraće da se podvrgne novoj operaciji koljena, saopštio je danas na svom instagram nalogu.

Federeru će ovo biti treća operacija istog koljena i čeka ga višemjesečna pauza, a možda i kraj karijere. Osvajač 20 Grend slem titula već je imao dva zahvata na koljenu prošle godine, ali očigledno da problem nije riješen.

"Razgovarao sam sa doktorima i složili smo se da je operacija neophodna. Biće mi teško, ali znam da je ovo prava stvar. Operacija predstavlja malu nadu da mogu da se vratim na teren i u staru formu", rekao je Federer.

Švajcarac se poslije duge pauze vratio na teren u martu 2021. u Dohi. Zatim je odigrao još četiri turnira, uključujući Rolan Garos i Vimbldon. Na Vimbldonu je dodatno pogoršao povredu, pa je u međuvremenu propustio Olimpijske igre u Tokiju, Rodžers kup i Sinsinati.

Posljednji meč koji je Federer odigrao bio je u četvrtfinalu Vimbldona, gdje je poražen od Huberta Hurkača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније