Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 06. 2021. 13:02 >> 13:02

"PUSTITE JE DA RIJEŠI PROBLEM"

Serena podržala Osaku

Naomi Osaka povukla se sa Rolan Garosa zbog depresije i mentalnih problema, a podršku joj je pružila Serena Vilijams.

Osaka je odlučila da ne daje izjave tokom Rolan Garosa i da ne ide na konferencije za medije, što je naišlo na osude organizatora Grend slema u Parizu.

Poslije prvog kola se nije pojavila na konferenciji, pa su je organizatori kaznili sa 15.000 dolara i zaprijetili diskvalifikacijom.

Japanska teniserka je onda odlučila da se povuče sa turnira i objasnila da ima mentalnih problema i da se bori sa depresijom.

Podršku joj je pružila Serena Vilijams, koja je njen idol, prenosi B92.

"Imamo različita mišljenja, svi smo mi drugačiji. Niko nije isti. Ja sam malo punija, neki ljudi su malo mršaviji. Različiti smo. Morate da pustite Naomi da ovo riješi na svoj način, kako ona hoće. Ona misli da je ovako najbolje i neka je. Saosjećam sa njom i voljela bih da je zagrlim", rekla je Serena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније