Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

15. 04. 2021. 20:45 >> 20:46

POBJEDA NAD BROJEM 1

Evans: Pričaću djeci i unucima o ovome

Britanski teniser Danijel Evans rekao je danas, poslije pobede nad prvim teniserom svijeta Novakom Đokovićem na mastersu u Monte Karlu, da je to velika pobjeda za njega, kao i da je najvažnije bilo vjerovati da može doći do nje.

"Ovo je zaista velika pobjeda i presrećan sam. To je najvažnija stvar, morate vjerovati da možete da pobjedite", rekao je Evans.

Evans je pobijedio Đokovića u meču trećeg kola mastersa u Monte Karlu sa 6:4, 7:5 i tako mu nanio prvi poraz u ovoj sezoni.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao, kako sam ušao u meč. Mada nikada ne možete da budete poptuno sigurni kada igrate veliki meč poput ovog protiv Novaka... Vjerovatno još nijesam svjestan, nijesam mogao da vjerujem da je posljednja lopta prešla mrežu", rekao je 33. teniser svijeta.

"Pričaću djeci i unucima kako sam pobijedio svjetskog broja 1", dodao je Evans.

U svom prvom masters četvrtfinalu Evans će igrati protiv 11. nosioca, Belgijanca Davida Gofana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније