Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

22. 02. 2021. 16:36 >> 16:35
3

NAPUKNUĆE MIŠIĆA

Đoković: Povreda pogoršana, slijedi mirovanje

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je danas, dan pošto je osvojio devetu titulu na Australijan openu, da se njegova povreda stomačnog mišića pogoršala i da je napuknuće poraslo na 25 milimetra.

Đoković se povrijedio na meču trećeg kola protiv Tejlora Frica, ali je uspio da odigra turnir do kraja. U finalu je pobijedio Rusa Danila Medvedeva u tri seta i tako osvojio 18. grend slem trofej u karijeri.

Bilo je mnogo spekulacija o tome kako se brzo oporavio, ali je srpski teniser danas poslije još jednog snimanja magnetnom rezonancom otkrio novinarima da se povreda pogoršala.

"Došao sam ovdje pravo sa snimanja magnetnom rezonancom, koje je pokazalo da je šteta sada veća nego kada se povreda dogodila. Napuknuće je veće. Nije ništa strašno, sudeći prema onome što su mi ljekari rekli, ali moraću da odvojim malo vremena za mirovanje, dok ne zaliječim mišić", rekao je Đoković novinarima na Brajton plaži u Melburnu.

Najbolji teniser svijeta je istakao da se pomirio sa tim da ne može svima da udovolji pošto nije mogao da prekine spekulacije o povredi.

"Da li me to frustrira? Naravno. Imam emocije kao i svi drugi i ne uživam kada me neko kritikuje prije nego što provjeri određene stvari. Ali istovremeno, prihvatam činjenicu da svako ima pravo na svoje mišljenje", rekao je Đoković.

Sprski teniser je naveo da je tokom Australijan opena naučio mnogo o sebi.

"Sve ono što se događalo na terenu i van njega čini ovu pobjedu još većom i slađom", rekao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније