Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

21. 10. 2020. 21:42   >>  21:41

NJEMICA SE POVUKLA

Julija Gerges završila tenisku karijeru

Njemačka teniserka Julija Gerges, bivša polufinalistkinja Vimbldona, saopštila je danas da je u svojoj 31. godini završila tenisku karijeru.

Najbolji plasman Njemica je ostvarila 2018. godine kada je bila deveta teniserka svijeta, a prije penzionisanja  je 45. mjesto na WTA listi.

"Oduvijek sam znala kako ću se osjećati kada dođe vrijeme da se oprostim od tenisa i taj trenutak je došao. Spremna sam da zatvorim tenisko poglavlje svog života i otvorim novo, zbog čega sam jako uzbuđena", rekla je Gerges.

Posljednji meč odigrala je na Otvorenom prvenstvu Francuske kada je u drugom kolu izgubila od sunarodnice Laure Zigemund.

Pored polufinala Vimbldona iz 2018. godine, igrala je finale Rolan Garosa u konkurenciji mješovitih dublova zajedno sa srpskim teniserom Nenadom Zimonjićem, kao i finale Fed kupa nastupajući za reprezentaciju Njemačke.

U karijeri je osvojila turnire u Štutgartu 2011. godine kao i turnire u Moskvi i u Džuhaju 2017. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније