Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: O.Z.

21. 10. 2020. 13:46   >>  13:49

OPORAVLJA SE PO PLANU

Federer na dobrom putu da zaigra u Melburnu

Švajcarski teniser Rodžer Federer bez bolova trenira nakon druge operacije koljena koju je obavio ove godine i namjerava da se vrati igranju na Australijan Openu u januaru.

Federer je ove godine igaro samo u Melburnu gdje je stigao do polufinala, a poslije je otišao na operaciju desnog koljena.

"Na pravom sam putu. Postupno se vraćam, ne želim stavljati pritisak na sebe, zaigraću na turniru tek kad ću biti na 100 posto. Kako sada stvari stoje biću se spreman za Australijan Open", rekao je Federer.

Iako trenira, Švajcarac i dalje nije u potpunosti spreman.

"Više od dva sata s reketom u ruci ne mogu da trenira", objašnjava Federer.

On je trenutno četvrti teniser svijeta, a na posljednjem Rolan Garosu Rafael Nadal izjednačio je njegov rekord s 20 osvojenih Gren Slem titula.

"Razmišljam o prestanku igranja već pet godina, ali dok god se zabavljam na terenu i dobro je za sve da igram, nastaviću", zaključio je Federer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније