Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

16. 10. 2020. 18:41 >> 18:41

SA ILI BEZ NAVIJAČA

Vimbldon planira povratak 2021.

Organizatori Vimbldona saopštili su danas da planiraju da se taj Grend slem teniski turnir, koji je ove godine otkazan zbog pandemije korona virusa, održi sljedeće godine, sa ili bez navijača na tribinama.

Vimbldon je bio jedini grend slem turnir koji nije odigran ove godine, odnosno otkazan je prvi put još od 1945. Sljedeće godine trebalo bi da se igra od 28. juna do 11. jula.

"Organizovanje turnira 2021. godine naš je prioritet i aktivno smo uključeni u planiranje scenarija kako bi smo ostvarili taj prioritet", rekla je izvršna direktorka Vimbldona Sali Bolton.

Razmatraju se tri opcije za organizovanje turnira - sa publikom u punom kapacitetu, uz smanjeni kapacitet ili organizovanje turnira bez publike.

Sve odluke zavise od stava Vlade Velike Britanije i smjernica koje dobiju od zdravstvenih vlasti, naveli su organizatori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније