Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

11. 10. 2020. 18:52   >>  18:52 3

NADAL PRESREĆAN

Đoković me razbio u Australiji, sada je došao red na mene

Španski teniser Rafael Nadal čestitao je Novaku Đokoviću, koga je danas ubjedljivo pobijedio u finalu Otvorenog prvenstva Francuske.

"Čestitke Novaku za još jedan sjajan turnir. On je mene razbio u Australiji, sada ja došao red na mene. To je dio igre. Igrali smo mnogo puta međusobno, nekad pobijedi jedan, nekad drugi. Želim mu sve najbolje u budućnosti", rekao je Nadal poslije meča.

Nadal je pobijedio Đokovića sa 3:0 u finalu Rolan Garosa.

"Bez velikog tima oko mene, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Mnogo sam im zahvalan", kazao je Nadal i poželio svima da ostanu pozitivni u toku krize uzrokovane korona virusom.

Nadal je osvojio 13. trofej na Rolan Garosu, a ukupno 20. grend slem turnir u karijeri, čime je izjednačio rekord Rodžera Federera.

"Zaista je teška godina. Pobijediti ovdje mi znači sve. Nije trenutak da razmišljam o rekordima jer mi je najbitniji Rolan Garos, koji mi znači sve u karijeri. Igranje ovdje je meni inspiracija, imam mnogo lijepih emocija", istakao je Nadal.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније