Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 10. 2013. 18:20 >> 23:37

MASTERS (ISTANBUL)

Li Na eliminisala Azarenku

Kineskinja Li Na savladala je Viktoriju Azarenku sa 6:2, 6:1 u posljednjem meču "bijele" grupe na završnom WTA turniru u Istanbulu. Bjeloruskinja je tako završila takmičenje, a uz Kineskinju dalje ide Jelena Janković, koja je u meču bez značaja izgubila od Sare Erani 6:4, 6:4. Srpska teniserka će u polufinalu igrati protiv Serene Vilijams.

Kako je Na Li sa učinkom 3-0 završila grupnu fazu takmičenja, nju će u polufinalu čekati duel protiv Petre Kvitove, koja je sa 6:7, 6:2, 6:3 eliminisala direktnu konkurentkinju, Anđeliku Kerber.

Azarenka se povrijedila protiv Li Na u šestom gemu prvog seta. U tom trenutku je Kineskinja vodila 3:2.

Nakon toga Bjeloruskinja nije mogla da pruži dostojan otpor protivnici. Azarenka se jedva kretala, ali nije željela da preda meč.

Samo je prebacivala lopticu preko mreže, pa je Li Na prvi set dobila sa 6:2, drugi 6:1. 

Janković je protiv Erani napravila brejk već u prvom gemu, ali u nastavku je bolja bila Italijanka, pa je dobila prvi set sa 6:4.

Drugi set donio je sličan scenario, a prelomni momenat dogodio se u sedmom gemu. Pri rezultatu 3:3 Jelena je propustila brojne prilike na servis Italijanke i nakon toga je praktično odustala od pokušaja da preokrene…

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније