Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

30. 09. 2020. 21:34   >>  22:01

LOŠE STARTOVAO MEČ

Zverev nakon pet setova do trećeg kola

Njemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se večeras u treće kolo Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobijedio 78. igrača svijeta Francuza Pjera Iga Erbera poslije pet setova, 2:6, 6:4, 7:6, 4:6, 6:4.

Sedmi teniser svijeta pobijedio je poslije skoro četiri sata igre. Francuz je poveo sa 6:2, i 4:1, ali je Zverev poslije toga osvojio pet uzastopnih gemova i izjednačio u meču. U trećem setu nije bilo brejka i odigran je taj brejk koji je Zverev dobio sa 7:5, a Francuz je zatim u narednom setu uspio da napravi dva brejka i izjednači u meču na 2:2.

U odlučujućem petom setu Zverev je tri puta oduzeo servis Erberu, prednost je sačuvao do kraja i plasirao se dalje.

Zverev će u trećem kolu igrati protiv Italijana Marka Čekinata, koji je pobijedio Argentinca Huana Ignasija Londera sa 6:3, 6:2, 5:7, 6:2.

Francuskinja Karolina Garsija pobijedila je u drugom kolu Beloruskinju Aleksandru Sasnovič sa 7:5, 6:2. Ona će igrati protiv Belgijanke Eliz Mertens.

Mertens je pobijedila Estonku Kaju Kanepi sa 6:4, 7:5.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније