Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

24. 10. 2013. 22:33 >> 22:34

MASTERS (ISTANBUL)

Pobjede Vilijams, Kerber i Li Na

Serena Vilijams je bez ikakvih problema savladala Petru Kvitovu 6:2, 6:3. Agnješka Radvanjska, četvrta teniserka svijeta, razočarala je na završnom Mastersu, jer nije osvojila ni set u Istanbulu. Ona je u trećem meču poražena od Anželike Kerber sa 2:0, po setovima 6:2, 6:2. A nakon dva sata i 15 minuta rovovske borbe, Li Na je savladala Jelenu Janković sa 2:1 u setovima (6:3, 2:6, 6:3), što joj je drugi trijumf, poslije pobjede nad Sarom Erani.

Najbolja teniserka svijeta ima sve tri pobjede, Radvanjska sva tri poraza, a Kerber i Kvitova u petak će u direktnom okršaju odlučiti ko će se plasirati u polufinale.

U duelu između Vilijams i Kvitove nijednog trenutka nije bilo dileme oko pobjednika.

Inače, Kerber i Kvitova su se do sada sastale četiri puta, rezultat je 2:2, a posljednji meč dobila je Kvitova.

Kerber u duelu sa Radvanskom nije dozvolila rivalki ni priliku za brejk.

U prvom setu je Njemica napravila brejk u prvom i sedmom gemu i lagano povela sa 1:0.

Sličan scenario viđen je u drugom dijelu, ponovo je Poljakinja poklekla već u prvom gemu, a potom još jednom u setu, pa je Njemica nakon samo 59 minuta slavila sa 2:0.

Li Na je bolje počela meč, stekla brejk prednosti u prvom setu, koji je uspjela lako da odbrani dobije prvio dio igre sa 6:3.

Ipak, to nije pokolebalo Jelenu, koja je poslije 3:2 u drugom setu ušla u odličnu seriju. Dobila je naredna tri gema, za 6:2 u drugom setu i izjednačenje na 1:1.

Ipak, u trećem setu nije imala snage za potpuni preokret, neizvjesno je bilo do 4:3, ali onda je Li Na napravila novi brejk kojim je praktično riješila meč.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније