Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 09. 2020. 13:16   >>  13:16

TURNIR U RIMU

Kovinić izgubila od Mertens, ništa od četvrtfinala

Danka Kovinić je eliminisana u osmini finala turnira u Rimu - naša najbolja teniserka je poražena u dva seta od Belgijanke Eliz Mertens 6:4, 6:4.

Mertnes je meč dobila nakon sat i 55 minuta igre, pa je sada čeka okršaj sa drugom nositeljkom, Čehinjom Karolinom Pliškovom.

Kovinić je u prva dva kola eliminisala Njemicu Juliju Gergeš 2:0 (6:1 i 6:0) i Švajcarkinju Belindu Benčić 2:0 (6:3 i 6:1), a plasman u glavni žrijeb izborila je kroz kvalifikacije, pobjedama protiv Norvežanke Ulrike Elkeri 2:0 (6:2 i 6:1) i Poljakinje Katarine Kave 2:1 (3:6, 6:4 i 6:3).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније