Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: O.Z.

29. 07. 2020. 08:01 >> 08:02

"NIMALO ZABAVNO ISKUSTVO"

Dimitrov: Još se nijesam oporavio

Bugarski teniser Grigor Dimitrov kaže da se još uvijek nije u potpunosti oporavio od koronavirusa i da mu borba s ovom bolešću nikako nije bila zabavna.

On je istakao da je tokom borbe s virusom u početku imao problema s disanjem, a da je kasnije dobio i sve ostale simptome. Tako je izgubio čula okusa i mirisa, imao je bolove u tijelu i generalno se nije osjećao dobro.

"Imao sam problema s disanjem i nikako se nisam osjećao dobro. Bio sam umoran, potpuno sam izgubio čula okusa i mirisa, a mislim da sam na kraju imao sve simptome koje možete zamisliti i mogu reći da ovo nije bilo nimalo zabano iskustvo", rekao je Dimitrov koji je nakon tri sedmice izašao iz izolacije, a nedavno je igrao i na jednom turniru u Francuskoj.

Nakon toga, on je rekao da je period izolacije podnio jako teško i da je puno vremena proveo sam, ali i da još uvijek nije spreman za takmičenje na najvišem nivou.

"Još uvijek nisam spreman za takmičenje na najvišoj razini jer se nisam u potpunosti oporavio. Teško sam podnio sve ovo, kući sam bio mjesec dana i više od 500 sati sam proveo sam, najmanje 20 dana po 24 sata. Bilo je puno mentalnih borbi i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Danas ne znam šta me očekuje, jedan dan se osjećam sjajno, a drugi čitav prespavam", rekao je Dimitrov, prenosi portal Klix.

Podsjećamo, Dimitrov je prvozaraženi igrač s teniskog turnira Adrija Tur koji je organizovao Novak Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније