Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavila: R.B. ]

12. 07. 2020. 13:33   >>  13:31

FEDERER PORUČIO

"Ne jurim za novcem, biraću gdje igram"

Švajcarski teniser Rodžer Federer istakao je da mu je želja da bude konkurentan u borbi za titule na Vimbldonu i Olimpijskim igrama u Tokiju na ljeto naredne godine. Poručio je da ne juri za novcem, već da će birati mjesta gdje će igrati.

Federer je naveo da ima još mnogo motiva za borbu na terenu.

"Živim za mečeve kao što je bio onaj protiv Novaka Đokovića u finalu Vimbldona prošle godine. To mi daje uvjerenje da još mogu da igram na nivou najboljih na svijetu. Takvoj formi težim za naredno ljeto", rekao je Federer.

Federer se trenutno oporavlja od operacije koljena i preskočiće turnire do kraja godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније