Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

07. 07. 2020. 19:02   >>  18:55

ŠPANAC OTKRIO PLANOVE

Nadal igra na turniru u Madridu, neizvjestan za US open

Španski teniser Rafael Nadal igraće na turniru u Madridu, a njegov nastup na US openu u Njujorku je neizvjestan.

Direktor turnira u Madridu Felisijano Lopes objavio je na Tviteru da će drugi teniser svijeta učestvovati na turniru.

"Razgovarao sam sa prijateljem Rafaelom Nadalom i potvrdio je učešće na turniru u septembru. Čekamo te kao i uvijek raširenih ruku u Magičnoj kutiji", naveo je Lopes.

Na taj tvit odogovrio je Nadal: "Tako je Feli. Vidimo se u Madridu u septembru".

Turnir u Madridu održaće se od 12. do 20. septembra, nakon što je termin promijenjen poslije izmjene kalendara takmičenja zbog pandemije korona virusa. Nadal je rekorder turnira u Madridu sa pet titula.

US open je takođe pomjeren i održaće se u Njujorku od 31. avgusta do 11. septembra. Taj grend slem turnir završava se dan prije početka turnira u Madridu i neizvjesno je da li će Nadal igrati na Flašing Medouzu.

Nadal je aktuelni šampion US opena, a prethodno je u više navrata izrazio zabrinutost oko putovanja u SAD u sred pandemije. Pomjeren je i Rolan Garos, koji je Nadal osvajao rekordnih 11 puta. Turnir na pariskoj šljaci održaće se od 27. septembra do 11. oktobra. Mediji spekulišu da će Nadal propustiti US open, kako bi se poslije turnira u Madridu dobro pripremio za Rolan Garos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније