Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

07. 07. 2020. 13:35   >>  13:33

PRESKAČE AMERIČKU TURNEJU?

U Đokovićevom rasporedu samo Rolan Garos

Prvi reket svijeta Novak Đoković za sada u planu ima samo odigravanje Otvorenog prvenstva Francuske.

Tako se navodi u rasporedu predstojećih turnira na njegovom zvaničnom sajtu, prenosi B92.

Rolan Garos je planiran da se igra u Parizu od 20. septembra, kada počinju kvalifikacije, odnosno, 27. septembra sa glavnim žrijebom, pa sve do 11. oktobra.

"Novak je 2016. godine osvojio svoju prvu titulu na Rolan Garosu i kompletirao karijerni Grend Slem. Godine 2019. je poražen u polufinalu od Austrijanca Dominika Tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. U 2020. će braniti 720 ATP poena", stoji na zvaničnom sajtu.

Plan za nastavak sezone je sljedeći: turnir u Vašingtonu 14. avgusta, potom Masters u Sinsinatiju 22. avgust (igra se u Njujorku), US open od 31. avgusta, pa selidba u Evropu.

Najprije će se igrati u Kicbilu 8. septembra, pa Masters u Madridu 13. septembra, Rimu 20. septembra i potom Rolan Garos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније