Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 07. 2020. 12:24   >>  12:22 10

NEGATIVAN NA TESTU

Đoković se oporavio od korona virusa

Prvi teniser svijeta Novak Đoković negativan je na korona virus, saopštio je danas njegov tim.

Kako se navodi, najnoviji rezultati PCR testa koji su uradili Novak Đoković i njegova supruga Jelena pokazali su da su oboje negativni na korona virus.

Oni nijesu osjećali nikakve simptome virusa, a test su uradili po prethodnom dogovoru sa ljekarima.

Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra sa Adria tura, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i bezbjednosne mjere u vezi sa korona virusom.

Đoković je organizovao turnire u Beogradu i Zadru, što je naišlo na brojne kritike, pošto se igralo u sred pandemije korona virusa pred publikom.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније