Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

22. 06. 2020. 22:18   >>  22:17 1

TESTIRANI U PETAK

Troicki: Supruga i ja pozitivni na koronavirus

Srpski teniser Viktor Troicki potvrdio je danas da je zaražen koronavirusom.

"Tačno je da smo supruga i ja pozitivni. Ona je testirana u petak, a ćerka i ja u nedjelju nakon što smo saznali da je pozitivna. Ćerka je negativna, a supruga i ja pozitivni", rekao je Troicki za Telegraf.

Troicki je otkazao učešće na Eastern European championship, koji u Beogradu organizuje Janko Tipsarević.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković danas se vratio iz Zadra i testiran je na koronavirus, nakon što su dvojica učesnika Adria tura pozitivni. Rezultati će biti poznati u utorak kada će se Đoković obratiti javnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније