Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

22. 06. 2020. 20:37   >>  20:34 2

EVANS KRITIKOVAO

"Đoković postavio loš primjer, prekršena sva pravila"

Britanski teniser Denijel Evans rekao je danas da bi Novak Đoković trebalo da osjeća odgovornost, nakon što su se Grigor Dimitrov i Borna Ćorić zarazili koronavirusom, igrajući na turnirima koje je prvi teniser svijeta organizovao.

Dimitrov je igrao protiv Ćorića na Adria turu u Zadru u subotu, a prije toga je igrao je na turniru u Beogradu.

"Postavio je loš primjer. Ne mislim da bi trebalo da vodite igrače na žurku i da tamo igrate jedni preko drugih. Trebalo bi da osjeća odgovornost za to kako su se njegovi turniri odvijali", rekao je Evans, prenio je BBC.

Tribine u Beogradu bile su prepune, a nije poštovana distanca. Igrači su igrali mali fudbal, a izašli su i u noćni klub. Takođe, u Zadru su igrali košarku Dimitrov, Đoković, Aleksandar Zverev i Marin Čilić.

Zverev, Čilić i Andrej Rubljov su bili negativni na testiranju na koronavirus, ali su nagovijestili da će biti u izolaciji 14 dana. Đoković se vratio u Beograd, a pojedini mediji prenijeli su da je išao sa porodicom na testiranje.

"Dobro je organizovati egzibicije. Ali, čak iako u toj zemlji nije obavezna distanca od dva metra, to nije šala, zar ne? Mislim da je došlo do potpunog nepoštovanja pravila i nesreća je što su Grigor i Ćorić dobili virus. Nadam se da sada neće biti premišljanja oko US opena, zbog nekih nemilih događaja", naveo je Evans.

US open bi trebalo da se održi od 31. avgusta do 13. septembra, a pojedini igrači izrazili su zabrinutost zbog situacije u Njujorku, u vezi sa koronavirusom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније