Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

22. 06. 2020. 19:14 >> 19:12

AKO BUDE BEZBJEDNO

Marej želi da igra na US openu i Rolan Garosu

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da želi da igra na US openu i Rolan Garosu, pod uslovom da su ti grend slem turniri bezbjedni, vezano za pandemiju koronavirusa.

Trostruki grend slem šampion oporavio se od povrede karlice i igraće na predstojećem egzibicionom turniru Borba Britanaca, koji organizuje njegov stariji brat Džejmi.

US open bi trebalo da počne 31. avgusta, a Rolan Garos 27. septembra bez publike.

"Igranje na grend slem turnirima će biti prioritet. Mislim da je raspored nezgodan i shvatam zbog čega. Ne znam tačno na kojim turnirima ću igrati uoči grend slema", rekao je Marej, prenio je BBC.

Takmičenja na ATP i WTA turnirima prekinuta su u martu zbog pandemije, a nastaviće se početkom avgusta. Marej nije igrao od Dejvis kupa u novembru zbog problema sa karlicom, povrede koju je opisao kao "izuzetno složenu".

Marej je krajem prošlog januara operisao kuk i od tada je malo igrao.

"Kuk je bolje vjerovatno u posljednje tri ili četiri nedjelje, bolje je nego u martu. Sada imam malo više samopouzdanja, pošto sam imao više treninga, više vježbi. Do marta sam vježbao samo četiri ili pet nedjelja", naveo je on.

Organizatori US opena nedavno su saopštili da neće biti ograničenja u vezi sa pratnjom igrača na turnir, ali tek treba da se vidi kakvi će zdravstveni protokoli biti uvedeni.

"Ne smeta mi situacija, pod uslovom da je bezbjedno. Ako bi mi, na primjer, rekli da moram samo jednu osobu da povedem, to bi moglo da se izvede. Vjerovatno bih išao sa fizioterapeutom, a mogao bih na daljinu da radim sa trenerom", naveo je Marej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније