Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

22. 06. 2020. 18:50 >> 18:53

ZBOG KORONE

ATP prilagođava protokole

Udruženje profesionalnih tenisera (ATP) saopštilo je danas da nastavlja da planira i prilagođava svoje mjere predostrožnosti i protokole u vezi sa panedmijom koronavirusa, uoči planiranog nastavka takmičenja 14. avgusta.

Udruženje se oglasilo nakon što su dva igrača iz prvih 35 na svjetskoj rang-listi zaraženi koronavirusom, poslije učešća na egzibicionim turnirima u Srbiji i Hrvatskoj u organizaciji prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Tokom Adria tura nije poštovano pravilo o distanciranju, tribine su bile pune, a čak se i publika pozdravljala i slikala sa igračima.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov i Borna Ćorić iz Hrvatske su zaraženi koronavirusom.

ATP je naveo da i dalje "zahtijeva strogo pridžavanje odgovornog društvenog distanciranja i zdravstvenih i bezbjednosnih smjernica u cilju sprečavanja širenja virusa".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније