Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

22. 06. 2020. 09:10 >> 10:52
5

NAKON ADRIA TOURA

Zaraženi Borna Ćorić i Đokovićev trener

Teniske zvijezde koje su učestvovale na turniru Adria Tour u Zadru u nedjelju veče testirani su na koronavirus ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru, a među njima nije bio organizator i prvi teniser svijeta Novak Đoković.

Finale ovog turnira otkazano je nakon što je bugarski teniser Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus, a zbog toga su svi učesnici Adria Toura osim Novaka Đokovića otišli na testiranje. Među njima su Marin Čilić, Borna Ćorić i Alexander Zverev, kao i svi njihovi prijatelji i ljudi koji su bili dio Adria Toura, prenosi portal Klix.

Hrvatski teniser Borna Ćorić, Kristijan Groh, trener Grigora Dimitrova i kondicioni trener Novaka Đokovića, Marko Paniki, pozitivni su na korona virus, objavio je Hrvatski zavod za javno zdravlje.

Saša Zverev, Marin Čilić i Goran Ivanišević bili negativni na testiranju za Covid 19.

"Zadarski ZJZ je testirao 23 osobe - igrače, trenere i sav uži tim, od njih je jutros troje pozitivno na korona virus. Organizuje se smještaj, tzv. karantin u koji će biti smješteni igrači pozitivni na korona virus i stručno osoblje, u izradi je i lista njihovih kontakata sa svim tim ljudima koji su pozitivni i koji su bili prvi kontakt s njima. Formirani su dodatni timovi", rekao je Vicković u telefonskom razgovoru za HRT.

Đoković nije otišao na testiranje s pomenutim učesnicima, a odluku će donijeti tek nakon što se vrati u Beograd i prema prvim informacijama, prvi teniser svijeta se osjeća dobro i nema simptoma ovog virusa, s obzirom na to da je bio u stalnom i bliskom kontaktu s Dimitrovom.

Štab Civilne zaštite Zadarske županije informisao je sve građane koji su više od 10 minuta bili u bliskom kontaktu s bugarskim teniserom da odmah odu u samoizolaciju 14 dana te da se jave nadležnom epidemiologu u mjestu gdje borave.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније