Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila M.Mi. [ Beta ]

17. 06. 2020. 18:56 >> 19:00

TRAJAĆE DO 11. OKTOBRA

Rolan Garos pomjeren za 27. septembar

Početak francuskog teniskog grend slem turnira Rolan Garosa pomjeren je za još sedam dana, pa će startovati 27. septembra u Parizu, saopštili su danas organizatori.

Rolan Garos je zbog pandemije korona virusa već pomjeren sa maja na septembar, a sada je pomjeren za još nedjelju dana i trajaće od 27. septembra do 11. oktobra.

Turnir je trebalo da počne 20. septembra, ali će sada kvalifikacije početi 21. i trajaće do 25. septembra.

Poslije te odluke igrači koji budu igrali na Ju Es openu imaće više vremena da se spreme za turnir u Parizu. Ju Es open će biti održan od 31. avgusta do 13. septembra u Njujorku.

Teniski savez Francuske saopštio je da sarađuje sa Vladom kako bi se utvrdile odgovarajuće mjere koje će obezbijediti zdravlje i bezbjednost svih učesnika.

U saopštenju se dodaje da će sve opcije biti razmotrene i da su podložne promjenama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније