Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

16. 06. 2020. 20:51 >> 20:50

UZ STROGE MJERE ZAŠTITE

US Open biće održan krajem avgusta bez publike

Guverner Njujorka Endrju Kuomo izjavio je da će teniski turnir US Open biti održan krajem avgusta kao dio ublažavanja mjera protiv širenja koronavirusa.

Američka teniska asocijacija je odlučila da turnir bude održan bez prisustva navijača, tražeći odobrenje i od američkih vlasti.

Kao i mnogi sportski događaji, teniski turniri su bili suspendovani od marta zbog pandemije COVID-19.

US Open je četvrti i posljednji turnir Grend slema, ali će biti drugi u 2020, nakon Australijan Opena, koji je završen u februaru.

"Radujemo se US Openu, koji će biti održan u Kvinsu od 31. augusta do 13. septembra. Održaće se bez navijača, ali ćete ga moći gledati putem TV-a", rekao je Kuomo dodavši kako će povodom održavanja turnira biti preduzete stroge mjere zaštite.

Rolan Garso je trebao biti u maju, ali je odgođen, a trebao bi da se održi nakon US Opena. Vimbledon je otkazan prvi put nakon Drugog svjetskog rata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније