Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

12. 10. 2013. 23:25 >> 23:26

OSTAJU PRIJATELJI

Federer bez trenera

Nekadašnji prvi reket svijeta Rodžer Federer prekinuo je saradnju sa trenerom Polom Anakonom poslije tri i po godine.

"Kada smo počeli da radimo zajedno, imali smo trogodišnji plan u kojem je trebalo da osvojim još jednu Gren slem titulu i da se vratim na prvo mjesto. Ta dva glavna cilja smo ostvarili, uz brojne druge“, objavio je Federer na svom zvaničnom sajtu.

Federer je istakao da su i jedan i drugi osjetili da je vrijeme za rastanak…

"Posle brojnih razgovora koji su kulminirali poslije posljednjeg niza treninga, osjetili smo da je najbolje za obojicu sada da se rastanemo. Pol ostaje moj dragi prijatelj, radujemo se našem prijateljstvu. Hvala mu na svemu što je učinio za mene“.

Švajcarac u posljednje vrijeme igra ispod svog nivoa – ispao je u drugom kolu Vimbldona, na to su se nadovezali problemi sa leđima, a potom je ispao od Robreda u osmini finala US opena.

U Šangaju je Federer ispao u osmini finala od Gaela Monfisa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније