Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

20. 04. 2020. 10:29   >>  10:28

RODŽER FEDERER

Odgađanje Lejver kupa razočaravajuće

Švajcarski teniser Rodžer Federer prokomentarisao je odluku o odlaganju "njegovog" turnira.

Federerov tim nekoliko godina unazad organizuje egzibicioni Lejver kup, ali on je ove sezone morao da bude otkazan.

Nastavak teniske sezone uopšte doveden je u pitanje, a žrtva moralo je da bude egzibicioni turnir, koji je trebalo da se održi u Bostonu.

"Nažalost, Lejver kup je morao da bude odložen na godinu dana, ali to je bila prava stvar za sve uključene u njegovo održavanje. To je razočaravajuće, ali dobre vijesti su što će TD Garden moći da organizuje turnir i sljedeće sezone i jedva čekam da konačno zaigram u Bostonu po prvi put na Lejver kupu 2021", naveo je Federer.

Prethodno je Rolan Garos samoinicijativno pomjerio datum održavanja svog turnira i "uletio" u termin Lejver kupa, kada bi i dalje, barem za sada, trebalo da se održi (20. septembar).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније