Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 04. 2020. 21:07 >> 21:06

PRIKUPITI OKO 4 MILIONA EURA

Đoković, Nadal i Federer o pomoći nižerangiranim teniserima

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je danas da je sa Rodžerom Federerom i Rafalom Nadalom razgovarao o potrebi da se sa Asocijacijom teniskih profesionalaca (ATP) osnuje fond za pomoć slabije rangiranim igračima koji su finansijski pogođeni zbog pandemije korona virusa.

Đoković je tokom razgovora sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom putem Instagrama, kazao da je plan da se prikupi između tri i četiri i po miliona dolara za pomoć igračima koji su od 200. ili 250. do 700. mjesta na ATP listi.

On je rekao da će u tome vjerovatno učestvovati i ATP i Grend slem turniri.

Đoković je, takođe, rekao da će postojati sistem na osnovu kojeg bi se utvrdilo kojim igračima je pomoć najpotrebnija.

Profesionalni tenis suspendovan je najmanje do sredine jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније