Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 02. 2013. 19:03   >>  18:59

INSPIRACIJA RONALDO

Nadal se nada brzom oporavku

Teniser Rafael Nadal našao je inspiraciju u brazilskom fudbaleru Ronaldu da nastavi sa uspješnim oporavkom od povrede.

Nadal je, u nedelju, osvojio Otvoreno prvenstvo Brazila, što mu je prvi trofej od kada se vratio posle pauze od sedam mjeseci zbog povrede lijevog koljena. Finalu je prisustvovao i Brazilac Ronaldo.

Španac je rekao da želi da se uspješnu oporavi, kao što je i Brazilcu pošlo za rukom. Kako je izjavio Nadal, Ronaldo je primjer koliko treba odlučnosti I upornosti da bi se nastavila profesionalna karijera nakon povrede.

I pored slavlja u Brazilu, španski teniser se nije još potpuno oporavio, ali, kako je istakao, nada se da će slavlje pred Ronaldom označiti nov početak u njegovoj karijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније