Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, objavila B.B. ]

29. 01. 2020. 08:21 >> 08:20

AUSTRALIJAN OPEN

Zverev eliminisao Vavrinku

Njemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobijedio 17. igrača svijeta Švajcarca Stena Vavrinku, poslije četiri seta, 1:6, 6:3, 6:4, 6:2.

Zverev, sedmi teniser svijeta, pobijedio je šampiona Australijan opena iz 2014. godine poslije dva sata i 20 minuta.

Vavrinka je dobro počeo, napravio je dva brejka u prvom setu i poslije 24 minuta poveo u meču. Zverev je poslije toga popravio igru, brejkom u osmom gemu poveo je sa 5:3 u drugom setu, a poslije osvojenog gema na svoj servis izjednačio je na 1:1.

Na početku trećeg seta obojica su napravili po brejk, njemački teniser je to uspio i u petom gemu za vođstvo od 3:2. On je poslije toga sačuvao prednost brejka i poveo.

Zverev je dobro igrao u četvrtom setu, poveo je sa 4:0 i bez većih problema priveo meč kraju.

Zverev se prvi put u karijeri plasirao u polufinale nekog grend slem turnira, u kome će igrati protiv pobjednika duela Španca Rafaela Nadala i Austrijanca Dominika Tima.

Nadal i Tim igraju od 9.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније