Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

28. 01. 2020. 10:58   >>  10:56

FEDERER

"Moraću u polufinalu mnogo bolje"

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da će u polufinalu morati da igra mnogo bolje nego danas protiv Tenisa Sandgrena na Otvorenom prvenstvu Australije.

"Novak je očigledno šampion. On voli da igra ovdje. Imali smo neke epske mečeve u prošlosti. Nadam se da ću se osjećati bolje nego danas inače ću skijati u Švajcarskoj", rekao je Federer poslije velike pobjede u četvrtfinalu nad Sandgrenom u Melburnu.

Federer je spasao sedam meč lopti i sa 3:2 u setovima pobijedio Sandgrena za plasman u polufinale prvog grend slem turnira u sezoni.

Protivnik u narednoj rundi biće mu Novak Đoković ili Miloš Raonić.

Federer je naveo da je imao mnogo sreće protiv Sandgrena.

"Morate nekada da imate veliku sreću, to je tako. Tih sedam meč lopti nijesu u mojoj kontroli. Samo sam se nada da neće napraviti viner. On je igrao svoj meč, a ja sam imao sreće", kazao je Federer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније