Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: M.M. ]

26. 01. 2020. 07:52   >>  07:49 2

NAREDNI RIVAL RAONIĆ

Đoković rutinski protiv Švarcmana

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena. Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Miloša Raonića koji je u tri seta pobijedio Marina Čilića.

Đoković je rutinski, u tri seta (6:3, 6:4, 6:4), savladao Dijega Švarcmana iz Argentine.

Do 3:3 u prvom setu držao se Švarcman, a onda je uslijedila Novakova serija od šest vezanih gemova i već tada je bilo jasno da će imati 2:0 u setovima.

"Dijego je igrao kvalitetno, nije izgubio set u prve tri runde. Znao sam da ako mu dam vremena može da bude opasan jer je jedan od najbržih igrača na Turu. Tako sam morao da ga "miksujem", da ga "navučem" na mrežu slajsom i slično", kratko je prokomentarisao meč Đoković.

Sedmostruki šampion Australijan Opena će se u četvrtfinalu sastati sa Raonićem, koji je savladao Marina Čilića u tri seta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније