Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

24. 01. 2020. 12:10 >> 12:09

AUSTRALIJAN OPEN

Cicipas nemoćan protiv Raonićevog servisa

Peti dan Australijan opena donio je novo iznenađenje, eliminisan je šesti favorit Stefanos Cicipas. Njega je savladao Miloš Raonić, koji se tako vratio na najveću scenu.

Poslije 150 minuta igre kanadski teniser crnogorskog porijekla je slavio sa 7:5, 6:4, 7:6.

Raonić je imao 19 as udaraca uz samo jedno duplu servis grešku, a koliko je bio nadmoćan na svom servisu pokazuje činjenica da Cicipas nije imao nijednu brejk priliku.

Kanađanin je odigrao generalno odličan meč jer je imao i 55 vinera, 32 više od protivnika, kojima je "poništio" znatno više neiznuđenih grešaka od Grka (32-14).

Raonić će u osmini finala "Ozi opena" igrati protiv Hrvata Marina Čilića koji je u pet setova "preživio" duel sa Robertom Bautista-Agutom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније