Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P ]

11. 01. 2020. 10:22 >> 11:40

NOVAK NAKON MEČA

Iscrpljujuća borba do posljednjeg poena

Novak Đoković je pobjedom protiv Danila Medvedeva donIo Srbiji drugi, odlučujući poen u polufinalu ATP kupa u Sidneju.

Poslije 167 minuta sjajne borbe, svjetski broj dva je slavio sa 6:1, 5:7, 6:4, pa je ostalo samo da se vidi sa kim će srpski tim igrati za titulu, Španijom ili domaćinoim Australijom.

Novak je po završetku meča sa Medvedevim priznao da mu je bilo veoma teško da se nosi sa teniserom iz Moskve koji je igrao izvanredan tenis.

"Bio je to zaista poseban meč. Juče sam proveo skoro tri sata na terenu i sada sa Danilom je bilo slično, samo što je u ovom meču bilo mnogo više dugih razmjena. Bilo je iscrpljujuće".

"Medvedev je jedan od najboljih tenisera na svijetu i sada se pokazalo zbog čega. Ovo je svakako bio moj najveći izazov od početka godine", rekao je Novak poslije pete pobjede na ATP kupu.

Đoković je neočekivano lako došao do početnog seta, a onda je uslijedilo buđenje finaliste US Opena.

"Poslije izgubljenog seta počeo je da se osjeća mnogo bolje na terenu, udarao je snažno, nije imao mnogo neiznuđenih grešaka. Kako je meč odmicao, osjećao se sve komfornije na terenu, uslovi su bili takvi da se igralo sporije, bilo ga je sve teže probiti. Bila je to velika bitka do posljednjeg poena", poručio je Novak.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније