Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, objavila B.B. ]

06. 01. 2020. 13:32 >> 13:38
1

ATP KUP

Đoković pobijedio Monfisa

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je protiv Francuske u drugom kolu ATP kupa, pošto je Novak Đoković danas pobijedio Gaela Monfisa sa 2:0 (6:3, 6:2).

Meč je trajao sat vremena i 32 minuta.

Polovina prvog seta protekla je u izjednačenoj igri dvojice tenisera, a do prvog brejka stigao je Đoković, koji je poveo s 4:2.

Bez velikih problema uspio je u nastavku da sačuva svoju prednost, a tokom čitavog seta srpski teniser uspio je da spasi čak sedam brejk lopti. Drugi set donio je veliku borbu u prva dva gema, ali je s dva vezana brejka u nastavku Đoković stigao do prednosti od 4:1. Do kraja duela srpski teniser je kontrolisao igru i uz samo jedan izgubljen gem uspio da trijumfuje.

Pobjednik duela između Srbije i Francuske biće odlučen poslije dubl meča u kojem će igrati Đoković i Viktor Troicki protiv Nikolasa Mauta i Eduarda Rože-Vaselena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније