Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 09. 2013. 21:21   >>  21:21

UZ POMOĆ MAJKE

Martina Hingis tukla muža!

Bivša najbolja svjetska teniserka, Martina Hingis, prepala je bivšeg supruga Tibolta Hutina i uz pomoć majke ga fizički napala, potom i ukrala stvari iz njegovog stana, tako barem tvrdi Hutin, koji je napad i krađu prijavio policiji, prenose švajcarski mediji.

“U ponedjeljak uveče, bio sam u našem zajedničkom stanu kada sam čuo zvono. Bile su to Martina i njena majka Melani. Odmah su počele da me udaraju i grebu. Moja ubjeđenja me sprečavaju da tučem žene, pa nisam želio da uzvratim, nego sam se samo branio“, -rekao je Hutin, koji je potom izletio iz stana u bijegu od bivše žene i tašte, a kada se vratio zatekao neprijatan prizor. Primijetio je da su mu nestali pasoš i kreditne kartice. Odmah je krađu prijavio policiji.

“Policajac se vratio sa mnom do stana i ubjeđivao ih da mi vrate dragocjenosti“.

Iz policijske uprave je potvrđeno da su u ponedjeljak oko 19 sati imali poziv od Hutina, da su izlazilli na teren i preduzeli sve neophodne mjere na utvrđivanju okolnosti ovog incidenta. Bivši suprug proslavljene teniserke ne može da vjeruje šta ga je snašlo.

A nije prvi put da doživljava neprijatnosti od Higinsove, koju je prije nekoliko godina optužio da ga je varala u više navrata. Ni to nije sve...

“ Željele su da me masakriraju. Šokiran sam! Nikada nijesam vjerovao da će sve otići ovako daleko. Prvo me je varala - prisetio se: “Onda je pokušala da mi uništi kola. Sada me još fizički maltretira i krade od mene. Kasnije mi je slala i sms poruke u kojima mi je prijetila nekim Rusima“,   rekao je Hutin, 27- godišnji Francuz.

Higins i Hutin su bili u braku od 2010. godine, a razveli su se u julu ove. Devetostruka gren slem šampionka trenutno je angažovana kao trener Ruskinje Anastasije Pavljučenkove. 

(sportal)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније