Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92, Objavila: R.P. ]

08. 12. 2019. 23:21 >> 23:19

BEKER

"Tenis neće nestati, doći će nova generacija"

Posljednjih mjeseci se mnogo govori o tome ko bi mogao da naslijedi "veliku trojku" u tenisu. Rodžer Federer se bliži četrdesetoj, Rafael Nadal i Novak Đoković su u tridesetim godinama, ali su i dalje dominantni u "bijelom sportu".

Bivši Đokovićev trener Boris Beker je istakao da su kroz istoriju uspijevali da isplivaju talenti koji su stizali na scenu da zamijene velikane.

"Tako je bilo kada su dolazili, recimo, Pit Sampras i Andre Agasi. Sada? Imamo Aleksandera Zvereva, Dominika Tima, Aleksa De Minora, Nika Kirjosa, Stefanosa Cicipasa, Danila Medvedeva, Karena Hačanova, Feliksa Ože-Alisijema. Oni su svijetla budućnost tenisa, uprkos činjenici da će svoju trku startovati tek kada se "velika trojka" povuče", istakao je Beker.

On je naveo da tenis neće nestati poslije Federera, Nadala i Đokovića.

"Nova generacija će doći. Ja sam bio dio stare generacije kada su se pojavili Agasi i Sampras. Mnogi misle da će tenis nestati, ali se to nikada neće desiti", naveo je Beker.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније