Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

17. 11. 2019. 22:04 >> 22:10

NAJMLAĐI ŠAMPION

Cicipas osvojio završni masters u Londonu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je večeras završni masters turnir u Londonu, pošto je u finalu pobijedio Austrijanca Dominika Tima u tri seta, 6:7 (6), 6:2 i 7:6 (4).

Cicipas je do svog najvećeg trofeja u karijeri došao poslije dva sata i 35 minuta.

Grk je tako postao najmlađi osvajač završnog masters turnira u sezoni, pošto je za nešto manje od četiri mjeseca pretekao prošlogodišnjeg šampiona Aleksandra Zvereva.

Meč u londonskoj dvorani bio je neizvjestan od samog početka. Obojica su sredinom prvog seta imali brejk lopte, ali ih nijesu iskoristili, pa je taj period igre odlučen u taj-brejku u kom je Tim slavio rezultatom 8:6.

Drugi set protekao je u znaku Cicipasa koji je sa dva brejka lako taj dio priveo kraju u svoju korist. Slično je bilo i u odlučujućem setu, ali je Tim uspio da se vrati iz brejka zaostatka i na kraju izbori taj-brejk.

Ovaj put odlučujući gem meča pripao je Cicipasu rezultatom 7:4.

Cicipasu je ovo četvrti trofej u karijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније