Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio. O.Z. ]

07. 10. 2019. 13:51 >> 13:50

IZNENAĐEN REZULTATIMA

Marej: Nijesam znao da ću biti na vrhunskom nivou

Britanski teniser Endi Marej rekao je da je prijatno iznenađen svojim napretkom u igri u singlu otkako se vratio na teren poslije operacije kuka.

Marej je u januaru podvrgnut operaciji kuka, kako bi nastavio karijeru. On je po povratku na teren prvo igrao samo u konkurenciji dublova, ali je u avgustu prvi put nastupio u singlu. Prošle nedjelje stigao je do četvrtfinala turnira u Pekingu, kada je izgubio od Dominika Tima, koji je poslije toga osvojio turnir.

"Do prije mjesec dana nijesam znao da ću biti na vrhunskom nivou. Otkako sam došao u Kinu, bio sam konkurentan svim igračima protiv kojih sam igrao. Igrao sam protiv igrača iz top 10, iz top 20 i top 30, nijesam pobijedio u svim mečevima, ali mislim da sam bio zaista dobar", rekao je Marej, prenio je Eurosport.

Marej, 289. teniser svijeta, je na turniru u Pekingu pobijedio sunarodnika Kamerona Norija, ali i 13. na ATP listi Italijana Matea Beretinija.

"Bilo je sjajno, igrao sam tri meča za četiri dana, što je prilično mnogo. Osjećao sam se bolje nego što sam očekivao da ću se osjećati četvrtog dana. To je još jedan korak. Nijesam očekivao da ću odmah dostići najviši nivo ili da ću odmah osvajati turnire. Postepeno napredujem. Nedjelja u Pekingu je bila korak u pravom smjeru", naveo je Marej.

U prvom kolu mastersa u Šangaju Marej će igrati protiv 56. tenisera svijeta Argentinca Huana Ignasija Londera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније