Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavila: M.M ]

05. 10. 2019. 10:06 >> 10:02
3

RUTINSKI DO FINALA

Đoković pobijedio Gofana

Novak Đoković pobijedio je Davida Gofana sa 2:0 i plasirao se u finale turnira u Tokiju u kojem će se sastati sa Džonom Milmanom.

Srpski teniser je slavio sa 6:3, 6:4, protiv veoma solidnog i upornog Belgijanca. Đoković je u oba seta u prvim gemovima oduzimao servis rivalu i tako lomio oba dijela igre.

 

U prvom je poveo 3:0, u drugom 2:0 i Gofan nije uspio da se vrati, iako je imao nekoliko brejk lopti.

Đoković je do finala došao bez izgubljenog seta, a titulu i 500 ATP poena pokušaće da osvoji sjutra protiv Džona Milmana, koji je preko Relija Opelke došao do meča za trofej.

Finale će se igrati od 8.30.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније