Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

27. 09. 2019. 13:45   >>  17:27 1

RAONIĆ SMATRA

"Nadal stiže Federera, vjerovatno i Đoković"

Kanadski teniser Miloš Raonić kaže da će u narednih 12 mjeseci biti mnogo jasnija situacija po tome ko će imati najviše Gren slem titula - Federer, Nadal ili Đoković.

"Koga vidim kao osvajača Rolan Garosa 2020? U ovom trenutku teško je reći bilo koje drugo ime osim Nadalovo, ali njegovo zdravlje može da mu predstavlja Ahilovu petu. U Australiji i na Vimbldonu vjerovatno je Novak favorit, i nadam se da neće imati dugoročnih problema sa povredom lijevog ramena", rekao je Raonić, prenosi Sport klub.

"Ako bih morao da kažem ko će stići Rodžera statistički u narednih devet mjeseci, to će najvjerovatnije biti Rafa. A najvjerovatnije će se i Novak približiti Rodžeru", smatra momak rođen u Podgorici.

Raonić je u karijeri igrao jedno Gren slem finale, 2016. godine izgubio je od Endija Marija u finalu Vimbldona.

Tokom karijere u kojoj dobrim dijelom i zbog povreda nije ostvario još bolje rezultate 28-godišnji Raonić bio je treći teniser svijeta, osvojio je osam titula, a na Australijan openu je 2016. godine dogurao do polufinala.

Federer trenutno vodi sa 20 Gren slem trofeja, jednim više od Nadala i četiri više od Đokovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније