Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

20. 09. 2019. 12:31   >>  12:30

FEDERER PRIZNAO

"Plakao sam poslije poraza od Đokovića na Vimbldonu"

Švajcarski teniser Rodžer Federer je ponovo govorio o finalu sa Novakom Đokovićem na ovogodišnjem Vimbldonu.

On je za Gazetu dalo Sport pričao o mnogim temama, a dotakao se i momenta kada je doživio emotivni kolaps.

"Kada sam posljednji put plakao? Prije dva mjeseca, na Vimbldonu. Na terenu sam sačuvao suze, ali kada sam sjeo u svlačionicu sam se raspao. Nekoliko suza mi je pobjeglo", rekao je Federer, prenosi B92.

Otkrio je i kako slavi pobjede.

"Volim da proslavim čašom šampanjca. Jednom sam se napio. To se dogodilo kada sam osvojio US Open. Bilo mi je potrebno tri i po dana da se oporavim. Turnir se završio u nedjelju uveče, a povratio sam se tek u četvrtak. Sjećam se svega, bar je trebalo da se zatvori, pa smo mi naručili više pića, za naredne sate. Kasnije smo shvatili da smo naručili previše", dodao je Federer.

Podsjetimo, 38-godišnji teniser je prije nekoliko dana poručio da će igrati i sljedeći Vimbldon, a poslije toga ko zna...

"Odlučio sam da igram do Vimbldona. Trebam da prelomim hoću li učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pričao sam o tome već sa svojim timom i suprugom Mirkom. Donijeću odluku nakon nekoliko sedmica", kazao je nedavno Rodžer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније