Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

28. 08. 2019. 21:54 >> 22:50

US OPEN

Nišikori i Federer u trećem kolu

Japanski teniser Kei Nišikori plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je u drugom pobijedio Amerikanca Bredlija Klana u četiri seta.

Nišikori je do trijumfa došao rezultatom 6:2, 4:6, 6:3 i 7:5.

Japanac, sedmi nosilac na Ju-es openu u trećem kolu igraće sa boljim iz duela Kristijana Garina iz Čilea i Aleksa de Minaura iz Australije.

Kod žena Čehinja Karolina Pliškova pobijedila je kvalifikantkinju Marijam Bolkvadze sa 6:1 i 6:4.

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas u drugom kolu pobedio Damira Džumhura iz BIH u četiri seta.

Švajcarac je do treće pobjede u isto toliko duela s Džumhurom došao rezultatom 3:6, 6:2, 6:3 i 6:4, poslije 142 minuta igre.

Federer je kao i u prvom kolu izgubio prvi set, ali je potom uspio da napravi preokret i na kraju izbori plasman u treće kolo u kom će se sastati sa boljim iz duela između Danijela Evansa i Luke Puja.

Ranije danas plasman u treće kolo izborio je Grigor Dimitrov kome je meč bez borbe predao Hrvat Borna Ćorić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније