Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

27. 08. 2019. 21:33 >> 21:33

US OPEN

Osaka se mučila protiv 84. teniserke svijeta

Japanska teniserka Naomi Osaka plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobijedila Ruskinju Anu Blinkovu sa 6:4, 6:7(5), 6:2.

Prva teniserka svijeta i aktuelna šampionka Ju Es Opena mučila se u prvom kolu i do pobjede je stigla poslije velike borbe i dva i po sata igre.

Ona je u prvom setu gubila sa 4:1, prije nego što je osvojila pet gemova u nizu, a potom je propustila i meč loptu u drugom setu.

Osaka će u drugom kolu igrati protiv Poljakinje Magde Linet.

Dalje je prošla i Čehinja Petra Kvitova, koja je na startu turnira bila bolja od zemljakinje Denise Alertove sa 6:2, 6:4, dok je Belinda Benčić iz Švajcarske eliminisala Mandi Minelu iz Luksemburga sa 6:3, 6:2.

Amerikanka Alison Risk izbacila je Garbinje Mugurusu iz Španije poslije dva sata igre (2:6, 6:1, 6:3). Ona će u narednom kolu igrati protiv Jelene Ostapenko koja je ranije danas pobijedila Aleksandru Krunić.

Prolaz dalje obezbijedile su i Kiki Bertens, Julija Gerges, Andrea Petković i Alis Korne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније