Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

27. 08. 2019. 08:56   >>  08:54

NA STARTU US OPENA

Serena lako protiv Šarapove

Američka teniserka Serena Vilijams pobijedila je Ruskinju Mariju Šarapovu, u prvom kolu US Opena sa 6:1, 6:1 za 58 minuta.

To je njena 20. pobjeda u 22 susreta sa Ruskinjom i 19. uzastopna.

"Hvala vam. Imala sam oduvijek mnogo navijača ovdje, ali stvarno ste bili sjajni ovog puta. Ne znam da li ste svjesni koliko mi to znači, hvala vam od srca", poručila je po završetku meča Serena.

Iako nikada ne gleda ko joj je prorivnik, kaže da je ipak imala malu tremu uoči meča.

"Razmišljala sam tako kao da igram sa petostrukom Grend slem šampionkom. To nikad nije lako, vjerujte", dodala je Vilijamsova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније