Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, objavila B.B. ]

14. 08. 2019. 11:05 >> 11:10

ZBOG POVREDE LEĐA

Serena Vilijams se povukla sa turnira u Sinsinatiju

Američka teniserka Serena Vilijams povukla se danas sa turnira u Sinsinatiju zbog povrede leđa.

Osvajačica 23 grend slem titule povukla se sa turnira samo nekoliko dana nakon što je predala finalni meč na Rodžers kupu u Torontu.

Vilijams je danas trebalo da igra meč prvog kola u Sinsinatiju protiv Zarine Dijas.

"Tužna sam što sam morala da se povučem, pošto je ovo zaista jedan od turnira na kojima najviše volim da igram", rekla je Vilijams.

Ona je prošlog vikenda Kanađanki Bjanki Andresku predala finalni meč, u prvom setu, zbog grčeva u leđima.

"Došla sam u Mejson (Ohajo) u nedjelju i pokušala sam sve da se pripremim za meč, a poslije treninga i dalje sam se nadala da ću moći da igram. Ali, nažalost, leđa mi i dalje nijesu u redu", navela je Vilijams.

Posljednji grend slem turnir u sezoni Ju Es open počinje za manje od dvije nedjelje u Njujorku, očekuje se da će Vilijams igrati i pokušati da osvoji 24. grend slem titulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније