Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, objavila B.B. ]

14. 08. 2019. 08:50   >>  08:53 4

TURNIR U SINSINATIJU

Đoković u osmini finala

Branilac titule na mastersu u Sinsinatiju srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala tog turnira pošto je pobijedio Amerikanca Sema Kverija, poslije dva seta, 7:5, 6:1.

Prvi teniser svijeta pobijedio je poslije sat i 18 minuta. On je četiri puta oduzeo servis Kveriju, koji je napravio jedan brejk i to u prvom gemu prvog seta.

To je bio prvi Đokovićev meč otkako je 14. jula u finalu Vimbldona pobijedio Švajcarca Rodžera Federera.

"Bio sam nervozan na početku meča pošto nijesam igrao nekoliko nedjelja i trebalo mi je vremena da se prilagodim. Napravio sam tri dvostruke servis greške u prvom gemu i nije bio dobar početak. Meč je bio nezgodan, protivnik kvalitetan, ali zadovoljan sam što sam od početka imao veliki izazov. Nadam se da ću u narednom meču biti još bolji", naveo je Đoković.

On će u osmini finala igrati protiv Španca Pabla Karenja Buste, koji je poslije tri seta bio bolji od Amerikanca Džona Iznera.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније