Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92.net, objavila B.B. ]

13. 08. 2019. 09:47   >>  09:56

TENISER ODLUČIO

Endi Marej neće igrati singl na US Openu

Bivši broj jedan svjetskog tenisa, Britanac Endi Marej odlučio je da ne igra u singlu na predstojećem US Openu.

Marej je prvi put još od januara i meča na Australijan Openu odigrao jedan singl meč. U Sinsinatiju je na startu poražen od Rišara Gaskea, 6:4, 6:4.

Britancu je isticalo vrijeme da odluči da li će zatražiti vajld kartu za učešće na posljednjem Grend slem turniru sezone i morao je da prelomi.

On je rekao da nije osjećao bol tokom meča sa Gaskeom, tako da je barem što se tiče zdravstvene strane sve u najboljem redu.

"Nadali smo se da ću biti u prilici da zatražim vajld kartu. Hteo sam da vidim kako izgleda opet igrati u singlu, prije nego što je zatražim, ali ipak sam zajedno sa članovima tima odlučio da je ne zatražim. Nisam htio da to uradim tokom dana, jer jednostavno nijesam znao kako ću se osjećati poslije meča sa Gaskeom. Hteo sam da budem korektan prema sebi, da pokušam da odigram nekoliko mečeva prije nego što donesem tako važnu odluku", kaže Marej.

On je najavio mogućnost da u singlu igra na turniru u Vinston Salemu, ali na US Openu će igrati samo u dublu i u miksu.

Svjestan je da povratak u nekadašnju formu neće ići tako glatko.

"Nijesam igrao singl sedam mjeseci. Čak i prije toga jedva da sam igrao. Nijesam igrao mnogo toga u posljednjih 18 mjeseci. Biće potrebno vremena, nijesam čak ni trenirao mnogo sve do prije nekoliko nedjelja. Treba vremena, nemoguće je vratiti se u formu za nedjelju dana i na jednom turniru. Bio je dug proces doći do ove tačke, ali da bih došao do one forme u kojoj želim da budem, trebaće mnogo vremena i mnogo napornog rada", zaključio je teniser iz Danblejna.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније