Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

01. 07. 2019. 23:59 >> 11:59

ZABRINUO FANOVE

Kirjos: Imam psihičkih problema

Nik Kirjos dobro je odigrao prva dva kola na ATP turniru u Vašingtonu pobijedivši Sona Kvijatkovskog i Žila Simona, ali Australijanac je zabrinuo izjavama nakon posljednjeg meča.

Australijski teniser istakao je zadovoljstvo pobjedom, ali je napomenuo da se nosi s određenim psihičkim problemima.

"Nijesam igrao puno tenisa jer trenutno prolazim kroz teško razdoblje i određene psihičke probleme, ali sam vrlo zadovoljan što sam ostvario pobjedu. Igrao sam jako dobar tenis", rekao je Kirjos nakon meča prvog kola.

Mnogi fanovi su odmah došli do teorije da je to razlog njegovog kontroverznog ponašanja na terenu. Kirjos redovno razbija rekete za vrijeme teniskih mečeva, svađa se sa sudijom i publikom, a ove sezone njegovo ponašanje je doseglo takav nivo na Masters turniru u Rimu da je diskvalifikovan nakon što je bacio sto na teren poslije jedne sudijske odluke.

U osmini finala Vašingtona će igrati protiv Jošita Nišioke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније