Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 09. 2013. 11:09 >> 11:11

NEOPISIVO SREĆAN

Nadal: Sjajno je pobijediti Novaka na betonu

Rafael Nadal je savladavši Đokovića dokazao je da je trenutno u najboljoj formi. Njihov rivalitet je rekordan, bio je to njihov 37 međusobni duel, niko ih nije imao toliko.

Španac, koji je po drugi put osvojio US Open, nije krio zadovoljstvo, posebno zbog činjenice da je bio bolji na betonu, podlozi koja više odgovara Đokoviću.

"Novak je jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa i nevjerovatan je osjećaj pobijediti ga, posebno na njegovoj najboljoj podlozi. Ne mogu da opišem koliko sam srećan, ovo je jedna od najvažnijih stvari u mojoj karijri", kazao je Nadal odmah nakon meča.

Prvi set je laganije nego što se očekivalo pripao nadalu, Đoković je uzvratio u drugom, ali prelomni trenutak meča desio se u u devetom gemu, pri rezultatu 4:4. đoković je imao tri vezane brejk lopte, servirao bi nakon toga za set, ali sjajni Španac uspio je da veže pet poena, osvoji gem na svoj servis, a zatim i da napravi brejk i povede u setovima 2:1.

"Ključan je bio treći set, čekao sam šansu, nijesam odustajao, iako je izgledalo da se stvari razvijaju u Novakovom pravcu. To je bilo prelomno, na 0:40 sam odigrao odlično,“ dodao je novi šampion US Opena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније