Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

13. 07. 2019. 21:44   >>  21:42 2

ĐOKOVIĆ OPTIMISTA

"Nadam se pobjedi protiv Rodžera"

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković očekuje veliku borbu u sjutrašnjem finalu Vimbldona sa Rodžerom Federerom.

Đoković kaže da je obratio pažnju na sve detalje i da vjeruje da će na kraju iz bitke izaći sa trofejom u rukama.

"Osjećam se dobro, uzbuđen sam, bez obzira na sve. Kao što sam rekao, znao sam da će taj meč Federera i Nadala biti meč turnira. Sada je ne redu finale, tu je jedan od mojih najvećih rivala, Rodžer. Ovdje u Vimbldonu igrali smo nekoliko finala, nadam se da ću ponoviti uspjeh iz tih finala", ocijenio je Đoković u razgovoru sa srpskim novinarima po završetku posljednjeg treninga.

Ipak, uveren je da je legendarni Švajcarac sačuvao dovoljno energije za finalni okršaj i da će biti spreman za borbu.

"To što je Rodžer igrao intenzivan meč u petak, ne mislim da će imati efekta u smislu da će biti umoran, ili nešto slično. On je spreman, igra veoma dobro, odigrao je odličan meč koji sam malo i ja pogledao. Njihovo rivalstvo ide i van sporta. Lijepo je videti dva šampiona kako se bore i Rodžer će svakako biti u finalu na vrhuncu igre", rekao je Đoković.

On je ocijenio da je Federer zasluženo u finalu, te da je obojici najveća metivacija osvajanje Grend slem trofeja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније